Хто вже придбав та встановив фільтр на воду у нас в Запоріжжі - відгукнетесь!
Не хочу мати клопоту з цією водою, ми купуємо в кулерах, це дорого, а що робити - в нас маленька дитина і вода потрібна чиста кожен день.
Хочу придбати фільтр на воду - який?
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться12021-05-16 10:55:38
Поделиться22021-05-16 12:22:19
Ми як квартиру купили в новому будинку, так відразу купили систему з очищення води - фільтр зворотного осмосу. У магазині Екософт рекомендую - за цими фільтрам відмінний вибір і гарантія на 12 місяців і 12 ще додатково дається. Просто дуже чудово!
Поделиться32021-05-16 12:55:00
В якому магазині ви купували такий фільтр і скільки коштував? Шукав, але не знайшов потрібних моделей, можливо не там дивився. Вже так набридло, що з крана тече вода низької якості. Пора це змінити.
Поделиться42021-05-16 14:52:37
В якому магазині ви купували такий фільтр і скільки коштував? Шукав, але не знайшов потрібних моделей, можливо не там дивився. Вже так набридло, що з крана тече вода низької якості. Пора це змінити.
Я ж вам кажу в магазині Екософт в Запоріжжі ось тут https://ecosoft.ua/ua/zaporizhzhia/ заходьте та вибирайте фільтр по очищенню воду.
Я купив фільтр за цінами від виробника це не так і дорого, а ще гарантія є не 12 місяців та ще 12 додатково. Фільтр сам встановив, десь годину це зайняло. А працює фільтр зворотного осмосу на відмінно, воду очищає класно. Можна пити з крана як дорослим, так і дітям.
Ще в цьому магазині я одразу річний запас картриджей до цього фільтру замовив, ще не міняв. Мені казали що десь раз у пів року картриджі потребують заміни.