Ми з дружиною робимо ремонт. Вирішив оформити стіни в залі декоративною плиткою. Доглянув декілька цікавих рішень в інтернеті. У результаті шукаю якісний матеріал. Хто знає, де можна замовити?
Декоративна плитка
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-10-25 15:52:40
Я теж дивлюся, що останнім часом люди активно відмовляються від шпалер і віддають перевагу саме декоративній плитці. Виглядає вона реально круто. Мені здається, що квартира з нею стає сучаснішою.
Поделиться32021-10-25 15:53:26
А мені здається, декоративна плитка в кімнаті не потрібна. Немає того затишку і комфорту. Я взагалі вважаю, що на стінах мають бути килими. Може хтось вважає це старомодним, але мені подобається.
Поделиться42021-10-25 15:56:03
Я нещодавно робив кухню.
Для стін вибрав декоративну плитку. Мені здається це стильно і сучасно. Та, і практично.
Я замовляв в інтернет-магазині АРС декоративну плитку https://ars.ua/plitka/dekorativna-plitka/ від виробника Gipster.
Цю компанію мені порадив друг. Хочу відразу відмітити високу якість. Чіплятися не до чого. Працювати з нею дуже легко. У реальному житті виглядає набагато красивіше, ніж на картинці. Тепер думаю і батькам таку ж підібрати.