Останнім часом багато експертів пишуть про те, що час електронних книг поступово минає. Вони аргументують це тим, що все більше людей використовують свій смартфон або планшет як пристрій для читання різної літератури. Погана ідея! Такі екрани шкідливо використовувати для читання, особливо на ніч - загрожує проблемами зі зором і сном. Люди, не знайомі близько з електронними книгами, схильні їх недооцінювати – адже є смартфон, з нього теж можна читати книги. У телефону і екран кольоровий, і під руками він весь час -то навіщо ще якась електронна книга потрібна? Якщо справа в розмірах екрану, то краще планшет купити. Але ті, хто так вважає, не розуміють, що безглуздо порівнювати електронну книгу зі смартфоном. Планшет та смартфон – це пристрої зовсім іншого класу, близькі за функціями та можливостями до персональних комп'ютерів. А електронна книга, це книга. У порівнянні з планшетами та смартфонами, електронні книги набагато менше напружують очі. А в порівнянні з паперовими книгами, електронні набагато економніші – більшість шедеврів літератури давно оцифровані та доступні в мережі абсолютно безкоштовно. Ціна електронної книги можна порівняти з ціною десятка-другого паперових книг, а в пам'ять навіть найбюджетнішої «читалки» їх поміститься не одна сотня. Тут можна електронна книга покетбук 740-3 купити україна - https://pocketbook.ua/ua_ua/pocketbook-740-pro-pb740-3.
електронна книга покетбук 740-3 купити україна
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться12021-11-06 22:13:13
Поделиться22021-12-28 13:23:50
За сколько я куплю нормальный качественный покетбук? На какую цену рассчитывать?
Поделиться32021-12-28 14:06:49
Если вам чисто для чтения книг и как электронный фото-альбом, то рассчитывайте примерно на 3-4 тысячи гривен.
К примеру, у меня Pocketbook 616 Basic Lux 2 Matte Silver PB616-S-CIS, который читает тестовый форматы PDF, PDF(DRM), EPUB, EPUB(DRM), DJVU, FB2, FB2.ZIP, DOC, DOCX, RTF, PRC, TXT, CHM, HTM, HTML, MOBI и читает форматы фото JPEG, BMP, PNG, TIFF. Обошелся он мне в 3399.
Покупала в https://avic.ua/elektronnyie-knigi в целом, тут у них хороший выбор. Я думаю, вы легко найдете для себя подходящую модель доступной по стоимости электронной книги.